Arturo Vidal Galatasaray

Halil ibrahim dervişoğlu. Transfer ile alakalı İtalyan basını tarafından yapılan haber çok konuşuldu.


Galatasaray Ilk 9 Ayda Kar Etti Alaturka Online Poker Spor Kaptan

Son zamanlarda adı Galatasaray ile anılan Interin orta saha Arturo Vidalin menajeri Fernando Felicevich açıklama yaptı.

Arturo vidal galatasaray. Isak bergmann johannesson. İtalyan basını Inter forması giyen Arturo Vidali Galatasaray için yazdı. Arturo Vidal GSaraya resmen önerildi.

America Meksika Flamengo ve Boca Juniorsun yanı sıra Galatasaray da Kral Arturo ile yakından ilgileniyor. Galatasaray için Arturo Vidal iddiası İtalyan basını Serie Ada sezonu şampiyon olarak tamamlayan İnterin Arturo Vidali bonservissiz olarak göndereceğini yazdı. La Gazzetta dello Sporta konuşan Feliceviche Vidal için adı geçen Marsilya ve Galatasaraya transfer ihtimalleriyle ilgili soru soruldu.

Arturo Vidal için üç seçenekten biri Galatasaray hakkındaki yorumları takip edin yada kendi yorumunuzu paylaşın. Arturo Vidal im Gespräch bei. La Gazzetta dello Sportta yer alan habere göre.

Ayrıca Çizme ekibi ile 1 senelik daha kontratı bulunan Şilili futbolcunun gelecek sezon planlamasında yer almadığı. Arturo Vidal im Gespräch bei. Bu doğrultuda Vidale talip 3 takımın bulunduğu aktarılmakta.

Sol bek transferine öncelik veren Galatasaray diğer yandan da yıldız bir orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için. Galatasaray ile ismi son dönemde geçen Interin orta saha oyuncusu Arturo Vidalde flaş flaş bir gelişme yaşandıŞilili futbolcunun menajeri Fernando Felicev. İtalyan basınından La Gazetta dello Sport Sarı- Kırmızılı ekibin geçtiğimiz sezon Serie Ada İnter ile şampiyonluk sevinci yaşayan Arturo Vidali takibe aldığını yazdı.

La Gazzetta dello Sportta çıkan ve Fotomaçın derlediği habere göre. Arturo Vidalin menajerinden Galatasaray açıklaması. Interin yıldız orta saha oyuncusu Arturo Vidal için Galatasaray iddiası ortaya atıldı.

Fernando Felicevich neler söyledi. Transfer görüşmelerine aralıksız bir şekilde devam eden Galatasarayın listesine eklediği son isimler belli oldu. Arturo Vidalin menajeri Fernando Felicevichin oyuncusunun Interde kalmak istediğini belirtmesine rağmen maliyet hesapları sonucunda İtalyan ekibi Vidal ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Ara transfer döneminde kadrosunu Onyekuru Gedson Halil Yedlin ve Mustafa. Uefa avrupa liginde galatasarayın fenerbahçe ile eşleşmesi. Tuttomercatowebin haberine göre Şilili futbolcu Arturo Vidalin Inter macerası sezon sonu sona erebilir.

Merkez orta sahada görev yapan Arturo Vidal aynı zamanda 10 numada ve ön libero mevkilerinde de forma giyiyor. Dün 30 Temmuz 2021 Cuma gedson carvalho fernandes. Yaran spor tweetleri.

Galatasarayda sözleşmesi feshedilen Younes Belhandanın yerine Arturo Vidalın transfer edileceği iddia edildi. GSARAYDA HEDEF ORTA SAHA. Arturo Vidal of Juventus is challenged by Selcuk Inan of Galatasaray AS during UEFA Champions League Group B match between Juventus and Galatasaray AS at Juventus Arena on October 2 2013 in Turin.

Brezilyadan Flamengo Fransadan Marsilya ve Türkiyeden Galatasarayın en ciddi teklifte bulunan takımlar olduğu aktarıldı. İtalyan basını lacivert siyahlıların iyi bir teklif gelmesi halinde 33 yaşındaki futbolcunun transferine izin vereceğini yazdı. İsmi Galatasaray ile anılan Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal için menajeri Fernando Felicevichten açıklama geldi.

Galatasarayın Arturo Vidal umudu. Sarı Kırmızılı yönetimin kadrosuna eklemek istediği oyuncular arasında 2020 senesinden beri Serie A takımlarından Interde forma giyen Arturo Vidal de var. 31 temmuz 2002 galatasaray olympiakos maçı.

Vidal gibi önemli bir oyuncuya. Arturo Vidale Olimpik Marsilya ve Galatasaraydan teklif olduğuna dair çıkan. Enerjisi ile orta sahayı domine eden bir yapıya sahip olan 34 yaşındaki Şilili oyuncu.

Tüm gözler Terimin vereceği kararda 23032021 1229 Galatasaray önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Teknik direktörlüğe Şilili Jorge Sampaoliyi getiren Marsilya Vidal hamlesini sezon sonu gerçekleştirebilir. İnter Arturo Vidal için gidebilir statüsü belirlerken dünya çapında talipler ortaya çıkmaya başladı.

Arturo Vidal için en ciddi aday Fransız ekibi Marsilya olarak gösterildi. Ancak Galatasaray ve Flamengonun da transfer için ilgi gösterdiği iddia edildi. Erstklassige Nachrichtenbilder in hoher Auflösung bei Getty Images.


Pin On Philip Lahm


Pin Em Topcash18


Pin Von Samed Gocer Auf Fussballer In 2020 Trikots Fussball


Fanpage From Poland On Instagram Neymarjr X K Mbappe Fotos De Jogadores De Futebol Jogadores De Futebol Vinicius Jr


Tuesday Uefachampionsleague Fixtures Liverpool Psg Munich


Statistik Arturo Vidal Mesin Baru Lini Tengah Bayern Munchen Bayern Munich Berita Statistik


Paul Pogba Juventus And Felipe Melo Galatasaray


Fernando Llorente Juventus Didier Drogba Galatasaray And Paul Pogba Juventus Spor


Pin On Fc Barcelona


Pin On Barca


Wesley Sneijder Photostream Best Football Players Football Is Life Football


Semih Kaya Galatasaray And Carlos Tevez Juventus Juventus


Arturo Vidal Photostream Lionel Messi Inter Milan La Liga


Pin En Fc Barcelona


Paul Pogba Juventus And Felipe Melo Galatasaray


Yesterday S Ucl Results Uefachampionsleague Liverpool Psg Munich


Galatasaray Haberleri Arda Turan Galatasaray A Donuyor Barcelona Spor Haber


Pin On Galatasaray 1 0 Juventus


Wesley Sneijder Photostream Soccer Players International Football National Football Teams

More Articles

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Arturo Vidal Galatasaray"

Posting Komentar